Gå til hovedindhold

Om Fællesskabsportalen

Fællesskabsportalen giver mulighed for, at mennesker i forskellige livssituationer kan finde og deltage i positive sociale fællesskaber, som styrker egen og andres trivsel og livskvalitet.

16. dec. 2022
 • Læs op

Indhold

  På Fællesskabsportalen kan du finde mange af de fællesskabende foreninger, tilbud og aktiviteter, der er i Horsens Kommune. 

  Begrebet 'fællesskab' anvendes i en bred forståelse om:

  • aktiviteter, der samler flere mennesker i fællesskaber.
  • aktiviteter, vejledning, rådgivning og andre tilbud, der styrker det enkelte menneske i at kunne deltage i fællesskaber. 

  Visionen med Fællesskabsportalen er at give mulighed for, at mennesker i forskellige livssituationer kan deltage i positive sociale fællesskaber, som styrker egen og andres trivsel og livskvalitet.  

  Horsens Sund By har udviklet Fællesskabsportalen sammen med brugerne og portalen kan være et redskab for borgere, der vil deltage aktivt i fællesskaber og et redskab for fagpersoner, der rådgiver og vejleder borgere i alle aldersgrupper.
   

  Betingelser:  

  Horsens Sund By sikrer drift og vedligeholdelse af portalen inden for normal drift på tidssvarende og alment anvendte systemer.

  Horsens Sund By stiller portalen til rådighed og kan ikke holdes ansvarlig for aktiviteter, tilbud, foreninger eller organisationer, der er optaget i Fællesskabsportalen. 

  For spørgsmål om portalen kontakt udviklingskonsulent Kristina Rahbek Schmidt på kra@horsens.dk.

   

  Find fællesskaber i portalen

   

  Bliv en del af Fællesskabsportalen (aktivitet, forening eller organisation)