Skip Navigation

Brug Fællesskabsportalen

Mine valg

  • Klik på hjertet øverst til højre, når du har fundet et fællesskab, der passer til dig for at gemme det på en privat liste. Det er kun dig selv, der kan se din liste.
  • Se din private liste ved at klikke på ’Mine valg’, som du finder på forsiden, i øverste menu, eller nederste linje på de enkelte fællesskaber.

Vær opmærksom på

  • ’Mine valg’ funktionen virker kun, hvis du har accepteret cookies, fordi siden har brug for 'at kunne huske'. 
  • Hvis du skifter mellem mobiltelefon, iPad og computer, vil det kun være de fællesskaber, som du har valgt på den enkelte enhed, der kan ses på listen. Det kan derfor være en fordel at bruge den samme enhed hver gang, du besøger portalen.
  • Hvis du sletter din historik eller cookies, bliver din private ’Mine valg’ liste også nulstillet. Du kan da lave en ny liste.